Sommerferiedrift

7. juni 2023

Sommerferiedrift 2023

Kære forbrugere og samarbejdspartnere

Vi vil gerne informere jer om, at vores kraftvarmeværk vil være i sommerferiedrift i uge 29 og 30, hvilket betyder fra mandag den 17. juli til søndag den 30. juli 2023.

I denne periode vil der være reduceret bemanding, og vi vil primært fokusere på drift og vedligehold. Vores telefon og kontor vil være lukket, og vi opfordrer jer til at planlægge eventuelle henvendelser i god tid, så vi bedst muligt kan assistere jer både før og efter vores sommerferieperiode.

Selvom vores fysiske faciliteter vil være i drift med reduceret personale kapacitet, vil vores hjemmeside og facebookside stadig være tilgængelig for at give information om aktuel driftsstatus og generelle oplysninger.

Ved akutte forsyningsproblemer under sommerferieperioden, tøv ikke med at kontakte os på vores vagttelefon: 24 94 09 50. Vi står altid klar til at hjælpe jer med at løse eventuelle udfordringer.

Vi takker for jeres forståelse og ser frem til fortsat at levere stabil energiforsyning til jeres hjem og virksomheder. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer og ser frem til et fortsat godt samarbejde efter ferien.

Med venlig hilsen,

Teamet hos Tørring Kraftvarmeværk

Vigtig info:

  • Lukket for telefon og personlig henvendelse fra den 17. juli til og med den 30. juli
  • Ved akutte forsyningsproblemer ring på vagttelefonen på: 24 94 09 50