Ændringer i organisationen

25. juni 2024

Organisatoriske ændringer på Tørring Kraftvarmeværk

Medarbejdere
Efter tre år hos os har vores driftsmester, Jesper Bækdal Kristensen, besluttet at forlade sin stilling. I sin tid hos os har Jesper været en afgørende faktor i moderniseringen af vores anlæg, og har transformeret værket til det avancerede kraftvarmeværk, det er i dag. Vi er dybt taknemmelige for Jespers enorme dedikation og hans positive indflydelse. Vi ønsker ham alt godt fremover i hans nye karriere.

Fra den 1. juli 2024 overgår Morten Hansen fra vagtafløser til en fuldtidsposition hos os. Morten, som har været en del af Tørring Kraftvarmeværk siden 1987, bringer en værdifuld erfaring til sin nye rolle. Han vil blive ansvarlig for håndtering af elmarkedsindmeldinger, planlægning af driften, vedligeholdelse af udendørsarealer og kundevisitationer.

Bestyrelsen
Af personlige årsager har Michael Brejner valgt at trække sig fra posten som næstformand og fra bestyrelsen helt. 

Da vores 1. suppleant ikke på nuværende tidspunkt, havde mulighed for at indtræde i bestyrelsen, byder vi vores 2. suppleant, Michael Falk Mandal velkommen som nyt bestyrelsesmedlem. Michael, er oprindeligt fra Vejle og nu bosiddende i Tørring med sin hustru og to børn. Han er til daglig lærer på en privatskole i Vejle. Vi ser frem til at drage fordel af Michaels erfaringer i bestyrelsesarbejdet.

På bestyrelsesmødet den 24. juni 2024 blev bestyrelsen konstitueret som følger:

  • Formand: Mads Damgaard
  • Næstformand: Anette Lak Rasmussen
  • Bestyrelsesmedlem: Michael Falk Mandal
  • Bestyrelsesmedlem: Anders N. Pedersen
  • Bestyrelsesmedlem: Kim Andersen

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og fremgang for Tørring Kraftvarmeværk.

//