Varmemesterordningen

Med Varmemesterordningen, får du leveret, installeret og vedligeholdt din nye fjernvarmeunit for kun 167 kr. inkl. moms pr. måned, eller 2.000 kr. inkl. moms om året som betales via din varmeregning.

 

Sådan får du Varmemesterordning

Du kan tilmelde dig Varmemesterordningen, hvis du er kunde hos Tørring Kraftvarmeværk, eller er på vej til at blive det.

 1. Tilmeld dig fjernvarme
  Eller tilmeld dig via mail: info@tkvv.dk
 2. Vi gennemgår din varmeinstallation
  Efter vi har modtaget din tilmelding, kontakter vi dig og aftaler en tid, så vi kan gennemgå dine installationer og drøfte det videre forløb. Har du spørgsmål eller ønsker, gennemgår vi det sammen, så vores samarbejde får det bedste udgangspunkt.
 3. Klargøring
  Har du et gas- eller oliefyr, nedtager og bortskaffer vi dette, så der bliver plads og klargjort til opsætning af din nye fjernvarmeunit. Bygningsarbejder generelt i forbindelse med fjernelse af gas- eller oliefyr skal du selv klare.
 4. Vi installerer og indstiller dit nye anlæg
  Efter den nye fjernvarmeunit er leveret, begynder vi med opsætningen og indstilling af dit nye anlæg.
 5. Introduktion
  Når dit anlæg kører, og inden vi siger farvel, gennemgår vi anlægget sammen med dig. Her har du også mulighed for at få afklaret eventuelle spørgsmål.
 6. Du har nu Varmemesterordning
  Skulle der, efter vi er kørt, opstå spørgsmål, kan vi altid kontaktes.

Fravalg af Varmemesterordning

Du kan naturligvis også få fjernvarme, selvom du ikke ønsker at gøre brug af Varmemester ordningen. Så skal du selv tage fat i din VVS’er og få et tilbud på installation af en fjernvarmeunit.

Kan jeg betale min fjernvarmeunit kontant i stedet for Varmemesterordning?
Ja, du kan købe din unit kontant ved en vvs-er. Uniten skal overholde krav og specifikationer, i vores Tekniske bestemmelser. Køber du kontant, står du selv for service, vedligehold og en geninvestering i et nyt anlæg, når den tid kommer.

Kan jeg opsige min varmemesterordning?
Ja, Varmemesterordningen kan opsiges iht. aftalebetingelserne. Herefter kommer vi og henter fjernvarmeunitten, og du kan herefter selv købe din egen unit og overtage ansvaret.

 

Har du allerede et fjernvarmeanlæg?

Du kan også få Varmemesterordning, når du allerede har et fjernvarmeanlæg.

Hvis dit eksisterende anlæg skal overgå til en Varmemesterordning, kræver det en gennemgang og godkendelse. Der er forskellige krav fra vores side der skal være opfyldt.

Herefter overtager vi vedligehold, og skulle dit anlæg på et tidspunkt have behov for udskiftning, er det inkluderet. Jf. betingelserne for Varmemesterordningen Få din fjernvarmeunit på abonnement

Du får en køreklar løsning leveret og monteret for 0,- kr. i udbetaling og 100% garanti på dit varmeanlæg uden udløbsdato. Når anlægget en dag trænger til udskiftning, sørger vi for det.

Vi står for alt det praktiske, og du skal ikke have penge op af lommen til tilslutning og anlæg:

 • Tilslutning til fjernvarmen (Ved nye forbrugere).
 • Opgravning til fjernvarmerør og oprydning bagefter (Ved nye forbrugere).
 • Justering af dit nye anlæg.
 • Reparationer i anlæggets levetid.
 • Udskiftning af anlægget, når det er udtjent.
Med en varmemesterordning, står Bjarke og hans kollegaer, klar til at hjælpe dig.

 

Kontakt:

Tørring Kraftvarmeværk                                      
Bygade 5a,
7160 Tørring

+45 7580 1955
info@tkvv.dk

Åbningstider: Besøg efter aftale

 

 

//