Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

25. oktober 2022

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

 

Onsdag den 16. november 2022 kl. 19.00 på Kraftvarmeværket, Bygade 5A 7160 Tørring.

 

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Ændring i Vedtægten § 2.1
  3. Eventuelt

 

Det fremgår af vedtægternes § 2.1 at ”Selskabets hovedformål er at etablere og drive kollektiv fjernvarmeforsyning i 7160 Tørring i overensstemmelse med lovgivningen. Der skal sikres en samfundsøkonomisk, herunder miljøvenlig, anvendelse af energi til bygningernes opvarmning og forsyning med varmt vand”.

Vi står i den rigtig positive situation, at der er flere byer udenfor postnummer 7160 Tørring, der har udtrykt ønske om at blive tilsluttet en fjernvarmeleverandør. I den forbindelse er det blevet anbefalet af Vejle Kommune, at de bliver tilsluttet hos Tørring Kraftvarmeværk.

Bestyrelsens vision og klare mål er, at udvide forskningsområdet for derved at øge antallet af andelshavere og forbrugere. Dette er dog ikke muligt iht. til §2.1, da vi på grund af ordlyden, ikke kan bevæge os udenfor postnummer 7160 Tørring.

 

Derfor anbefaler bestyrelsen, at teksten i §2.1 ændres til følgende:

  • 2.1 ”Selskabets hovedformål er at etablere og drive kollektiv varmeforsyning i selskabets til enhver tid værende forsyningsområde. Selskabets forsyningsområde fastlægges af bestyrelsen”.

                            

                                                                                                                                                                   Bestyrelsen