Personalet hos TKVV, del 2

1. juni 2023

Driftsteamet holder værket i gang

Hos Tørring Kraftvarmeværk, har vi mange komponenter at spille på, når der skal sendes varme ud til forbrugerne, og den stabile og sikre varme du oplever, kan vi blandt andet takke vores dygtige driftsteam for.  
Det er dem, der vedligeholder værkets installationer og maskiner, de fører tilsyn på smede og anlægsarbejde, de indmåler rør og monterer målere.
Vores driftstekniker Bjarke Pedersen får du besøg af, hvis du skal have lavet en aftale om fjernvarme eller have et tilsyn af din fjernvarmeinstallation.

De kommer alle med forskellige baggrunde, er professionelle og kompetente – og så brænder de for det de laver! Som driftsassistent Filip Pedersen siger - Tiden flyver når man har det sjovt, og to dage er aldrig ens.

Hverdagen på værket handler ikke kun om at skulle servicere forbrugere samt vedligeholde og drifte træpillekedel, gasmotor og varmepumpe.

Vores pedel Bruno Hansen, hjælper til med at bilerne bliver vedligeholdt, der bliver gjort rent og ryddet op, bygningerne og udearealer vedligeholdes, og fårene ved solvarmen kan ikke nå at spise alt græs og anden bevoksning – så de får hjælp til at holde det nede....

Fra venstre: Bruno og Filip

Rundvisninger
Vi har i flere år haft rundvisninger på værket, som flere i vores driftsteam tager sig af. Rundvisningerne er for det meste for skoleklasser og foreninger, men vi håber at vi kan starte op på, at vise vores forbrugere og andre interesserede rundt i løbet af efteråret 2023. På rundvisningen, fortæller vores medarbejdere med stor entusiasme og viden om hvordan et kraftvarmeværk fungerer.

 Vagtordning
Hos Tørring Kraftvarmeværk, har vi en vagtordning som starter efter normal arbejdstid. Vagten er delt ud på 5 medarbejdere, herunder vores direktør, driftsmester og vagtafløser Morten Hansen, som har været ansat siden 1987. Hver medarbejder har vagt en fast hverdag i ugen og så skiftes de til at have weekendvagt.

Det er medarbejderen, der har vagt der tager telefonen, hvis du ringer til vores vagttelefon ved akut brug for hjælp. Det kan fx være hvis du har et rørbrud – husk at hvis vandet, der lækker er grønt, stammer det nok fra fjernvarmeværket.

Medarbejderen på vagt får også alarmer fra værket, hvis der er uregelmæssigheder. Nogle uregelmæssigheder opdager man som forbruger, men med den teknologi vi har på værket, når vagten oftest at håndtere det inden, du som forbruger bliver forstyrret af det.

Du kan sove roligt om natten, uden at spekulere på om der er varme i huset og varmt vand til dit brusebad, når du vågner. Det er nemlig ikke dig, der skal ud af sengen, hvis der er problemer - det har du et hold af fagfolk der tager sig af.